Añadir a favoritos

LA CIÈNCIA A TAULA

SAPIÑA NAVARRO, FERNANDO

IVA incluido

Descripción
'La ciéncia a taula' és el décim volum de la col·lecció de llibres de divulgació Monografies Métode. Durant més de deu anys, el quím ic i divulgador Fernando Sapiña va publicar puntualment la secció sobre ciéncia i gastronomia en la revista 'Métode', sota el títol de La ciéncia a taula. El present volum recull 42 d'aquests articles, que tracten sobre els principis físics i químics dels aliments i de les seues elaboracions, tots acompanyats d'una recepta culinária. Uns textos que, a més de transmetre la seua passió per la cu ina i la ...[Leer más]

Estado: Disponible para compra online en 4-5 días

Disponibilidad
Cómpralo ahora y te lo enviaremos cuando tengamos stock. El cobro a tu cuenta se realizará sólo cuando se envíe el producto.
DetallesUNIVERSITAT DE VALENCIA
2019
232 Páginas
Formato: Rústica
ISBN: 9788491332633
Idioma: CASTELLANOMateria: Teoría de la ciencia

TEMAS